Milletvekili Kaan Koç, Göle İlçe Başkanı Sinan Karatay ve teşkilat mensuplarıyla birlikte Göle ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu.
AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, bölgedeki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Saha programları kapsamında Ardahan'ın önemli ilçelerinden Göle'yi ziyaret eden Milletvekili Koç, ilçe teşkilatıyla bir araya gelerek kapsamlı bir çalışma turu gerçekleştirdi.
Göle'de düzenlenen ziyaret programında Milletvekili Kaan Koç’a; AK Parti Göle İlçe Başkanı Sinan Karatay, İl Genel Meclisi Üyesi Mahmut Toprak ve AK Parti Göle İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.
Teşkilat Tam Kadro Sahada
İlçe teşkilatının tam kadro katılım sağladığı ziyaretlerde, heyet Göle'de bir dizi temas ve incelemede bulundu. Vatandaşların ve esnafın taleplerini yerinde dinlemek, bölgedeki ihtiyaçları tespit etmek ve devam eden çalışmalar hakkında istişarelerde bulunmak amacıyla yapılan ziyaretler, ilçe halkı tarafından ilgiyle karşılandı.
Birlik ve beraberlik mesajlarının ön plana çıktığı programda, yerel dinamiklerin ve bölge halkının beklentilerinin Ankara'ya taşınması noktasında teşkilatın sahadaki aktif rolüne dikkat çekildi. Ziyaretler, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.